Hyr Skonaren Ingo

salong ingoSkonaren Ingo kan hyras under perioden maj till oktober för en kväll, en dag eller i flera dagar, såväl för segling som för arrangemang vid kaj. Hemmahamnen är Ångbåtsbryggan bredvid restaurant Sjömagasinet. Skonaren Ingo kan användas som konferens- eller  festlokal med en annorlunda inramning eller som seglande kurs- och teambildningsfartyg. Eller varför inte ett seglande företagsevent där kunder eller personal får uppleva att segla på samma sätt som man gjorde för hundra år sedan.

Att chartra Ingo innebär stor flexibilitet. Ni bestämmer och tar själva hand om upplägget eller ber oss ordna det mesta. Vi kan ordna det festligt såväl på däck som nere i vår salong.

Vi har en väl utrustad byssa där ni tillsammans med någon av våra skeppskockar kan laga egen mat. Ni kan också beställa mat från det cateringföretaget ni brukar använda eller via någon av de vi har kontakt med.

Personalkonferenser

Att segla med Ingo, där företagets personal får delta i alla aspekter av fartygets framföring, såväl på som under däck, ger erfarenheter utöver det vanliga. Något att prata om när man är tillbaka på jobbet. Ingo erbjuder en naturlig miljö för teambuilding.

Lägerskolor

hyttMånga skolklasser har bedrivit lägerskola på Ingo. Seglingen går längs kusten med övernattningar i några av Bohusläns vackraste hamnar. Segelsättning, knopar och navigation är lärorikt och roligt. I hamn finns möjlighet för fiske, bollspel, bad och grillning.

Kundträffar

Bjud in kunder för att visa vad ni har att erbjuda eller i samband med att ni lanserar en ny produkt. Under dagen ligger vi vid kaj och i salongen kan ni ha föredrag, visa film eller ordna utställning. På kvällen seglar vi ut och festar på en skaldjursbuffé.

Fester

Bröllop, examen, möhippa eller födelsedag? Skonaren Ingo kan ordna de flesta typer av arrangemang.

Kostnad

Kostnaderna för charter är beroende på omfattningen. Är det endast en kväll eller är det för flera dagar? Skall vi segla eller ligga vid kaj? Skall vi laga maten själva eller engagera catering?

Gör en offertförfrågan online eller kontakta oss direkt.