Om Ungdomssektionen

Ungdomssektionen är för de unga i föreningen, alltså de som är under 25 år. Vårt mål är att hålla igång skuttraditionen här på Västkusten, samt att så många ungdomar som möjligt ska få chansen att uppleva glädjen i detta.

Vi är nu ett gäng på ungefär 100 personer men vi vill gärna bli fler! Vi hittar på mycket skoj såsom fester, studiebesök, säkerhetsutbildningar och inte minst seglingar. Bli medlem!

Det brukar bli en handfull utmanande ungdomsseglingar varje säsong som ger minnen för livet. Vanligtvis är vi ca 24 elever och ca 6-8 besättningsmän inklusive instruktörer. De två huvudseglingarna under sommaren är Nybörjarsegling och Fortsättningssegling. Läs mer om de olika seglingarna i seglingsprogrammet.

För de erfarna erbjuder vi i samband med ungdomsseglingen en instruktörsutbildning så att du kan segla som instruktör på ungdomsseglingar och charter. Vi erbjuder även andra utbildningar i navigation, sjömanskap och säkerhet. Mer information om dessa dyker upp när det blir aktuellt.

Du är välkommen på ungdomsstyrelsens möten, även om du inte är formellt invald. Som alltid är vi ungdomar bara glada om det kommer ännu fler på våra möten.

Ungdomsstyrelsen

Inom Ungdomssektionen har vi vår egna styrelse som delegerar intressanta och lärorika arbetsuppgifter och har hand vår kassa när vi arrangerar egna aktiviteter.

Sittande styrelse i Ungdomssektionen

Ordförande: Viggo Stoltz
Ledamot/Kassör: Hampus Wall
Ledamot/Sekreterare: Melker Wikström
Ledamot: Felix Steijner
Ledamot: Viola Hembäck
Suppleant: Jakob Strömberg Örnefors
Suppleant: Linus Bjom
Suppleant: Daniel Jönsson
Suppleant: Tobias Hårder
 

Kontakta oss via ungdom@skonaren-ingo.org